Endelig tid til litt blogging!

Nå har jeg tenkt på å blogge lenge, men lå som et slakt i nesten en uke, og orket ingenting... men er nå på beina igjen, og ikke minst begynt på Grete Roede igjen.... Det var ikke så lett å følge denne livsstilen, når alt kom opp i retur :) Men nok om det!

Jeg var på veiing nå på tirsdag og hadde ikke tatt av så mye (0,3)... jeg unnskyldte det med at jeg ikke hadde kommet i gang, og nesten ikke spist i det hele tatt, så nå er jeg i gang på ei ny uke, og gleder meg til neste veiing.

Jeg skal ikke på kurset neste gang, fordi jeg faktisk skal til Bodø... HMS kurs er viktig å ha, og det skal jeg ta over 3 dager i Bodø i neste uke :) Da skal jeg og sjefen min overnatte 3 netter på hotell og nyte det... Men jeg har hørt at det er et tungt kurs med mye teori, så jeg kan ikke si at jeg gleder meg kjempe mye, men kjekt å ha! ;)

I morgen skal jeg på Humorgalla i Haugesund med jobben, dette blir vårt julebord i år, og jeg gleder meg! Etterpå skal vi på Egon å spise, det blir kos! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lailabardsen

lailabardsen

23, Karmøy

Jeg er ei jente på 23 år fra Vea. Jeg og samboeren min Gustav, har kjøpt oss hus som vi holder på å pusse opp. jeg jobber forresten i barnehage som pedagogisk leder.

Kategorier

Arkiv

hits