Litt interiør :)

OK! Blogg, blogg blogg (fokus) ... hmmm hva skal jeg skrive om? :)

Ja, jeg tror jeg kaster meg i litt interiør...Strikkepuffene mine...

Disse puffene har jeg strikket selv, og lettere oppskrift finnes ikke. her er det bare frem og tilbake og kun 35 masker! Kjempe lett, og på grunn av pinnestørrelsen, går det som en drøm :) Faktisk veldig behagelige å enten sitte på, eller ha beina på, morsomt med et hjemmelaget møbel :)

Oppskrifta finne du på http://www.pickles.no/puff-daddy/Kjøpsmannsdisken vi har i gangen, som en gang var trehvit. Jeg liker den slik den er nå, og selv om det var utrolig kjedelig å male den, var det veldig verdt det!Grunning og to strøk med oljemaling gjorde meg fornøyd, og eggehvit ble fargen, vi liker hvitt ;)

 Hvis noen lurer på hva dette er, kan jeg introdusere dere for en ny, velduftende "verden". Disse hjertene mener iallefall jeg dufter helt nydelig! Jeg har plassert flere i walk-in-skapet mitt, i bilen, i stua, på badet, i gangen osv.... Ja, nesten alle steder! De er fine å se til, og lager en behagelig lukt alle steder. De selges på Stjernedryss og Lene Bjerre og sikkert også på mange andre interiørbutikker, mmmm! Dette kan du trygt kjøpe i julegave til den som har alt!Jeg var i bryllup hos ei venninne som jeg ble kjent med på Stord da vi studerte til førskolelærere. Her er bordkortet vi fikk, kjempefine store fyrstikkesker med et hjerte med navn og personlig hilsen i tillegg! Jeg ble kjempeglad for dette fine bordkortet som ligger fint på stuebordet til pynt!Dette var en kjempeflott dag sammen med kjekke folk! Helt topp! <3

 

 

5 kommentarer

Linn`s interiør og anbefalinger

26.okt.2010 kl.00:52

fine interiør bilder :)

lailabardsen

26.okt.2010 kl.09:00

Takk for det :)

Cathrine

30.okt.2010 kl.20:07

Guu for non flotte bordkort :D

KANOOON kjekke bloggen din har blitt LAILA :D :D :D

eg sitte her i sydenland og kooose meg me an, og JAMMEN meg ska eg strikka Puff Daddyar for harde livet fram t juul :D :D

MASSE goe klemmar t deg goooe Laila <3

Marte

05.nov.2010 kl.20:09

ka garn har du brukt på dei puffane?

knall fine:)

lailabardsen

05.nov.2010 kl.23:42

Eg brukte Viking - Balder på den eine, den andre huske eg ikkje, men det som va med den, det va at du måtte laga nøstene sjøl, og det syns eg va stress... men eg tror det e ett fett kass tråd du har, barra an e litt tykk og du strikke 3 - dobbelt... Men eg har begge i ull, vett ikkje om det har noke å sei! Lykke te med strikkingen :)

Skriv en ny kommentar

lailabardsen

lailabardsen

23, Karmøy

Jeg er ei jente på 23 år fra Vea. Jeg og samboeren min Gustav, har kjøpt oss hus som vi holder på å pusse opp. jeg jobber forresten i barnehage som pedagogisk leder.

Kategorier

Arkiv

hits